Dit is hoe we restaurants corona-proof maken

Vanaf 1 juni 12.00 uur mag horeca weer open. Een verademing voor iedereen die graag gebruik maakt van de Nederlandse terrassen met dit warme weer. Helaas ziet de wereld er door de komst van het coronavirus anders uit dan vorige zomer. Maar daar passen we ons gewoon op aan met de juiste corona preventie-producten.

horecascherm

horecascherm-met-glas-en-bord

Dineren of borrelen zonder besmettingsgevaar, het kan!
We proberen zo goed als mogelijk 1,5 meter afstand te houden tot anderen. Soms is dit op kleinere terrassen moeilijk te realiseren. Om toch veilig te kunnen borrelen of dineren met iemand uit een ander huishouden hebben wij inklapbare spatschermen ontwikkeld. Deze schermen van glashelder plexiglas zijn eenvoudig te plaatsen op een tafeltje waardoor terrasgangers weer iets dichter bij elkaar kunnen komen.

Voordelen klapschermen
We zetten alle voordelen van dit corona preventie-product voor je op een rijtje:
Makkelijk in te klappen en op te bergen als het scherm bijv. niet nodig is bij gasten uit hetzelfde huishouden of als je een tafeltje af wilt nemen na gebruik.
Doordat je met het klapscherm dichterbij elkaar kunt zitten is het mogelijk om kleinere tafeltjes te gebruiken waardoor er meer tafels op het terras passen.
De klapschermen zijn te personaliseren door het bedrukken met logo’s of leuke teksten. Denk bijvoorbeeld aan: ‘Eet smakelijk!’ of ‘Nice to see you!’

Over PPPi-Vormevents Team
Wij zijn een Nederlands bedrijf dat verschillende corona preventie-producten in zijn assortiment heeft. Naast spatschermen leveren we ook spatmaskers en duurzame katoenen mondkapjes. We hebben materialen op voorraad en kunnen dus snel ontwerpen en produceren. Geen gedoe met vertragingen omdat spullen uit het buitenland moeten komen!
Wij zijn flexibel en leveren snel.

Meer weten over onze producten? Bekijk dan onze website of mail naar info@pppi.nl