Speciale website voor ons aanbod kunststof glazen en koffiebekers

Mooi en helder als echt glas, veilig, bedrukbaar, herbruikbaar, recyclebaar, vaatwasmachinebestendig, ongelooflijk sterk en onbreekbaar.

Wil jij geen kunststof glazen die niet prettig drinken en een nare geur afgeven?

Probeer ons glasservies! Gemaakt van een speciaal kunststof dat geurvrij is en glashelder blijft, zelfs na meerdere keren in de vaatwasser. En het beste? We leveren snel, met of zonder jouw logo erop! Interesse? Laat het ons weten! Bekijk vandaag nog onze collectie op ReusableDrinkware.com

Hoogwaardig co-polyester, voedselveilig, 100% BPA-vrij Tritan. Onze producten bevatten geen BPA, BPS of andere ongezonde bisfenolen, in tegenstelling tot glaswerk dat is gemaakt van polycarbonaat. Bedrukbaar, herbruikbaar, recyclebaar, vaatwasmachinebestendig, ongelooflijk sterk, onbreekbaar, voedselveilig, vriesbestendig.

Bestelbaar in kleine en grote oplagen.