Marsha-van-der-Kleiflexibele-doorzetter

Wil jij ook samenwerken met een creatieve en flexibele doorzetter?

Als mij één les in het leven duidelijk is geworden, dan is het dat het leven vol leuke en verdrietige verrassingen zit en dat het vaak anders loopt dan ik had bedacht of verwacht. Dit vraagt om flexibiliteit, inlevingsvermogen, creativiteit en doorzettingsvermogen. Toen ik in 2019 de beslissing nam om het levenswerk van mijn vader voort te zetten, overleed hij verdrietig genoeg kort daarna. Maar wat was hij trots dat ik deze stap waagde.

display-sieraadAanpassingsvermogen
2020 begon goed. Tot het coronavirus de wereld op z’n kop zette. Orders werden geannuleerd en opnieuw moest ik mij aanpassen en creatief zijn. Mijn ondernemersgeest maakte overuren. Mijn kennis en expertise komt gelukkig heel goed van pas bij het ontwerpen en produceren van corona preventie-producten.

kuchscherm-kantoor

Online zichtbaarheid vergroten
Wij ondernemers moeten inventief en flexibel zijn. Inmiddels ben ik dus druk bezig met het vernieuwen van de website en het werken aan de algehele online zichtbaarheid en vindbaarheid. Misschien heb je me al voorbij zien komen in een video? Ook het delen van blogs staat vanaf nu op de planning. Ik ga de uitdaging aan en houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Zin in de toekomst!
Het is inmiddels juli en de wereld komt weer op gang. We zijn alweer druk met het maken van product displays en wij bewerken weer beelden om ze uit brochures te laten spatten.

display
Er worden weer product,- promotiefilmpjes gemaakt en wij zijn in de weer met huisstijl aanpassingen voor klanten. Advertenties worden weer opgemaakt. Ook gaan we door met het maken van inklapbare schermen, vloerstickers en vloerzeilen bedoeld om 1,5 meter afstand te bewaren. Want producten ontwerpen en opmaken zit in ons DNA.

scherm

Net als altijd denk ik graag met je mee als het gaat om het creëren van de juiste uitstraling. Interesse? Neem dan contact op via info@pppi.nl. Ik adviseer je graag.

Hopelijk tot snel!
Groetjes Marsha

info@pppi.nl